Forretter

Forretter

Minimum 10 kuverter.

Alle forretter er anrettet på fade klar til servering.

 

Rejecocktail
med rejer, asparges, citron, kaviar samt rød dressing inkl. Brød og smør
45,-
 
Tunmousse
med rejer, asparges, citron samt dild dressing inkl. Brød og smør
45,-
 
Indbagt laks
med flødestuvet spinat
45,-
 
Hønsesalat anrettet på ananasring
anrettet på sprød salat bund med bacon inkl. Brød og smør
45,-
 
Tarteletter
med høns i asparges - 3 stk. pr. person.
45,-
 
lakseroulade
med flødeostecreme, pyntet med rejer dild dressing inkl. Brød og smør
45,-
 
Lakserose
på sprød salat bund, med dressing inkl. Brød og smør

45,-

Image

Info

Slotsbjergby festhus finalMin egen baggrund er, at jeg er uddannet bager tilbage i 1999, hvor jeg havde eget bageri og konditori i Skælskør. Derefter fulgte en tid som fagskolelærer i 4 år.
Mad har altid været min store interesse og jeg har derfor arbejdet som kogekone siden 2000. Undervejs har jeg uddannet mig som procesteknolog med speciale i fødevarer og fødevarersikkerhed, afsluttet i 2010.

Kontakt info

Slots Bjergby Festhus

Tlf.: 20144080
CVR nr.: 26086973

1SmileySe vores Smiley

Privatlivspolitik

Der tages forbehold for prisændringer & stavefejl

Vær Social